Počinje nova sezona u Knjaževsko srpskom teatru

0
537

Knjaževsko srpski teatar otvara novu sezonu u četvrtak, 9. septembra predstavom „Revizor“ po tekstu Nikolaja Vasiljeviča Gogolja u režiji Jane Maričić.

Ansambl kragujevačkog pozorišta počeo je i sa radom na novoj predstavi „Ja od jutros nisam stao“ koju prema tekstu Une Vizek režira Slađana Kilibarda, već poznata kragujevačkoj publici po predstavama „Moje bivše, moji bivši“ D. C. DŽeksona i „Ko nema u vugla, gugla“ Petre Cicvarić. Na radost publike obe predstave su se zadržale na repertoaru i donele nagrade kragujevačkom teatru na brojnim festivalima.

Premijera komedije „Ja od jutros nisam stao“ je planirana za oktobar, a u predstavi igraju Miloš Krstović, Dušan Stanikić, Čedomir Štajn, Nikola Milojević, Isidora Rajković i Sanja Matejić.

Biletanica radi od 10 do 14 časova i u danima kada se izvode predstave od 10 do 14 i od 18 do 20 časova, telefon 034 332 063.

Cena ulaznice za parter je 400 dinara, balkon 200 dinara, a za učenike, studente i penzionere 200 dinara. Prva predstava u mesecu 200 dinara, dok je cena ulaznice za premijeru 600 dinara.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime