Počele pripreme ŽRK Radnički

0
287

Rukometašice Radničkog su nakon najuspešnije sezone u istoriji kluba i osvajanja drugog mesta u nacionalnom šampionatu počele pripreme za nastupajuću.

U novoj sezoni Kragujevčanke očekuje borba na tri fronta uz premijeran nastup u evropskom takmičenju, EHF ligi Evrope.

“Ove godine pripremni period počinjemo u potpuno drugačijem tonu i u znatno izmenjenom sastavu nego prethodni. Samim osvajanjem vicešampionske titule u debitantskoj sezoni, zadali smo domaći zadatak protivnicima, koji će žarko želeti da se dokažu protiv nas. Očekuju nas takmičenja na tri fronta, prvenstvo, kup, kao i evropska EHF liga, tako da ćemo od početka krenuti sa paklenim radom kako bi opravdali očekivanja i što bolje reprezentovali klub i grad. Raduje me raspoloženje i entuzijazam kod svih igračica da što pre uđemo u željenu, takmičarsku formu. Što se tiče očekivanja, još uvek su nam sastavi drugih ekipa nepoznanica, tako da nemam preciznu sliku. Smatram da ćemo igrati lep i dopadljiv rukomet i da ćemo pozitivno afirmisati naše mlade i talentovane igračice”, jasan je šef stručnog štaba Rodoljub Kurandić.

Svoje utiske sa početka priprema je iznela i zamenica kapitenke Tijana Petrović.

“Ove godine pripreme započinjemo daleko motivisanije nego prethodne zbog uspeha koji smo ostvarile u sezoni za nama. Bez obzira što i dalje uživamo u ostvarenim rezultatima, trenažni proces ćemo započeti snažno, odgovorno i disciplinovano kako bismo pokazale da iza uspeha ne stoji puka sreća već rad, trud i zalaganje svih devojaka”, kazala je Petrović.

Kompletan pripremni period biće odrađen u “SBB Jezeru”, kao i u ostalim objektima SPD Radnički, a početak takmičenja Arkus lige za žene je zakazan za drugi vikend septembra.

 

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime