ZZŠ i DS zajedno izlaze na izbore, sutra miting

1
2098

demokratska stranka zajedno za sumadiju

Zajedno za Šumadiju i Demokratska stranka juče su potpisali sporazum o zajedničkom političkom delovanju.

– Sporazumom o zajedničkom političkom delovanju, Kragujevac je dobio na kvalitetu i mi ćemo naš grad ponovo vratiti na njegovo mesto. Kragujevac će ponovo biti drugi ili treći grad u Srbiji. Ne samo da ćemo pobediti u Kragujevcu, mi ćemo imati i apsolutnu vlast – izjavio je Stevanović.

DS i ZZŠ spremne su da Kragujevcu ponude zajednički program za probleme koji muče Kragujevčane, da razgovaraju sa njima i ponude jasan plan za svaki deo grada.

U subotu ove dve stranke zajednički organizuju miting kod „Krsta“, od 19 časova, od govornika na mitingu koji nosi naziv „Osvetlimo Kragujevac“ pojaviće se Bojan Pajtić, Veroljub Stevanović, Dušan Obradović i Boško Ničić.

1 KOMENTAR

  1. Dusan ce pricati kako lose zivi, jer ne moze vise svaki dan da putuje to Tajlanda i da menja kola kao dok je bio poslanik. stvarno tuga za neseg druga…

    Pojavljivanjem na miting Obradovic pljuje u lice svima vama koji budete dosli, vama koji odvajate od usta da idete u CG jednom u dve-tri godine, vama koji nemate novca da sipate plin u juga, vama koji odvajate od nusta da skolujute decu, vama koji jedva krpite kraj sa krajem, vama, prosecnom kragujevcaninu, dok se ova lopuza izivljava po najprezstiznijim plazama sirom sveta, dok pored vas prolazi u mazdi 9 a da pritom je navodno ne zaposlen i izdrzavaju ga tata i mama… Dobro razmislite kome idete da date podrsku!!!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime