ZNG: Ko su priučeni kuvari?

0
1614

Za nas grad KZNU saopštenju za medije Upravni odbor pokreta „Za naš grad“ osudio je svaki oblik političkih pritisaka, ucena i psihičkog maltretitanja odbornika.

U ZNG ističu da su za pozivanje njihove tri odbornice na informativni razgovor u policiju, zbog navodnog mita, saznali iz sredstava javnog informisanja.

– Smatrajući ih časnim i poštenim odbornicama ne želimo da iskazujemo bilo kakav oblik sumnje u njihove poštene i iskrene namere kada je u pitanju njihov glas u Gradskoj skupštini. Kao što smo i ranije istakli, svaki odbornik je vlasnik svog mandata i sam odlučuje o tome na koji način će predstavljati građane Kragujevca. Tako i u ovom slučaju govorimo o pomenute tri odbornice. Međutim, od njihovog ponašanja u lokalnom parlamentu zavisi da li će i dalje biti članice Pokreta – navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje i da je interesantnija činjenica što se takve stvari uvek dešavaju iz neke anonimne kuhinje, a cilj tih „priučenih kuvara“ jeste pokušaj diskreditacije pojedinaca ili pak određenih političkih grupacija.

– Smatramo da je mnogo bitnije da tužilac i policijski organi ispitaju ko su ti anonimni izvori i šta je pozadina takvog delovanja. Pokret za naš grad ne želi da učestvuje u ovim podmetanjima, političkim spletkama, zarad jeftinih političkih poena koje neko želi da ostvari na uštrb naše organizacije. Svako neka radi po svojoj savesti, a tzv. „priučenim kuvarima“ njihovo delovanje neka služi na čast – zaključuje se u saopštenju.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime