Zlatni „orlić“ Stefan Ilić dobio priznanja u Kragujevcu

0
1449

stefan ilic

Kragujevčaninu Stefanu Iliću, koji je sa reprezentacijom Srbije osvojio Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, na Novom Zelandu, juče su u prostorijama Fudbalskog saveza grada Kragujevca uručene zlatna medalja Fudbalskog saveza Srbije i plaketa FSGKG.

Predsednik gradskog i saveza regiona zapadne Srbije, Žarko Stevanović, tom prilikom mu je u ime FSS uručio specijalno izrađenu zlatnu medalju, a Dragan Obradović, potpredsednik IO FSGKG, plaketu gradskog fudbalskog saveza.

Dvadesetogodišnji Ilić je sa osam godina načinio prve fudbalske korake Kraguju, a četiri godine kasnije otišao je u Crvenu zvezdu, u kojoj je proveo dve godine, a zatim fudbalsku školu nastavio u Partizanu. Sa 18 godina prešao je u prvi tim subotičkog Spartaka, za koji nastupa već dve sezone. U dosadašnjem delu sezone za Subotičane je odigrao 19 utakmica i postigao tri gola, uz jednu asistenciju.

Podsetimo, Ilić je u finalnoj utakmici sa Brazilom povukao kontru iz koje je Nemanja Maksimović u 118. minutu postigao pobednički pogodak.

Uživajte još jednom:

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime