“Žensko veče” u CINEPLEXX-u uz istinitu priču o hrabrim ženama

0
604

Istinita priča o hrabrim ženaa koje su svrgnule sa trona najmoćnijeg čoveka američke televizije, očekuje nas na Ladies night događaju, u četvrtak 26. decembra od 20 časova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu uz film ,,One su bombe”. Karte su u prodaji.

U četvrtak, 26. decembra na Ladies night događaju nemojte propustiti oskarovke Nikol Kidman i Šarliz Teron i nominovanu za nagradu Oskar Margo Robi u priči o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije FOX News, Rodžera Aliesa koji je godinama bez posledica seksualno napastvovao žene koje su radile za ovu televiijsku kuću. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu ponuđena im je velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Istinita priča koja će vas ostaviti bez daha, pravi je povod da okupite drugarice i uživate u večeri uz koktel dobrodošlice u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Za potpuno uživanje u večeri za dame, ELIXIR Cosmetic Centar pripremio je sjajne poklon vaučere za najmodernije kozmetičke usluge za odabrane gošće Ladies night događaja.

Sjajna zabava uz nezaboravan film očekuje vas u četvrtak 26. decembra. Obezbedite najbolja mesta na vreme. Karte su u prodaji.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime