“Žensko veče” u bioskopu CINEPLEXX

0
98

“Ladies night” događaj zakazan je u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u sredu 8. februara od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Treći nastavak franšize blockbastera ,,Čarobni Majk” radio je renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma vraća se kako bi reinkarnirali čaroliju!

I Čeninga Tejtuma ponovo gledamo kao Majka Lejna, Salmi Hajek pripala je uloga bogatašice a režiju potpisuje Stiven Sodenberg.

Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radio kao barmen na Floridi. Nadajući se poslednjem dobrom provodu, Majk beži u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije…uz pokoju skrivenu nameru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?

Ladies night događaj u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu upotpuniće i pokloni ,,Viva By Ela”, koji je obezbedio po tri poklona za najsrećnije dame u bioskopu.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG Kragujevac i putem aplikacije CineplexxRS.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime