Želite “Cvet uspeha za ženu zmaja”? Prijavite se na konkurs

0
1282

cvet uspeha za ženu zmajaUdruženje poslovnih žena Srbije (sekcija Ženski biznis klub) uputilo je poziv za prijavu na konkurs za godišnju nagradu “Cvet uspeha za ženu zmaja 2013”, koja će u oktobru, po sedmi put biti dodeljena najuspešnijim preduzetnicama u Srbiji.

Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za “ najevropskiju žensku firmu” i za “najbolji model zapošljavanja”, kao i u potkategoriji “samozapošljavanje”.

“Cvet uspeha za ženu zmaja” je prva ustanovljena nagrada kojom se afirmišu uspešne preduzetnice u Srbiji i ovo je već sedma godina za redom u kojoj Udruženje poslovnih žena Srbije uz pomoć institucija, međunarodnih programa razvoja, korporativnih sponzora i svojih članica dodeljuje ovo priznanje.

Nagradu “Cvet uspeha za ženu zmaja” u poslednjih šest godina dobilo je skoro 60 žena.

Javni poziv, opis projekta i konkursna dokumentacija dostupni su na sledećoj stranici.

Kandidatkinje se mogu same prijaviti ili mogu biti nominovane. U pozivu za prijavu na konkurs, potencijalne dobitnice nagrade će imati priliku da predstave svoj biznis i poslovnu biografiju u kojoj će obrazložiti svoju nominaciju u jednoj ili obe kategorije.

Nagrada je otvorena za sve poslovne žene koje imaju udela u vlasništvu preduzeća i dominiraju u upravljanju, bez obzira na vrstu delatnosti.

Rok za dostavu prijava je 30. jun ove godine.

Svečana dodela nagrade Udruženja poslovnih žena Srbije održaće se 29. oktobra ove godine u Beogradu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime