Završna obuka za žene u oblasti preduzetništva

0
744

U Regionalnoj privrednoj komori u Kragujevcu, Udruženje “Žene na prekretnici” iz Beograda i Udruženje “Putokaz Kragujevac” organizuju u petak, 10. maja, od 11 do 13 časova, završnu radionicu u okviru projekta “Preduzetništvo kao način ekonomkog osnaživanja žena koje su ostale bez posla starosti 45+”.

Od 11 časova najpre će Snežana Milisavljević, diplomirana ekonomistkinja i dugogodišnja predavačica Biznis start ap centra i Regionalne agencije održati radionicu “Veštine prezentacije”, odnosno kako na najbolji način predstaviti sebe, proizvod i uslugu koju želite da plasirate na tržište. Radionica će biti organizovana u velikoj Sali Regionalne privredne komore Šumadije I Pomoravlja, na petom spratu nekadašnjeg Gradskog doma.

Potom će Miroslava Perišić i Svetlana Cerović iz Udruženja “Žene na prekretnici” iz Beograda sumirati rezultate dosadašnjih radionica i zajedno sa partnerskim udruženjem i učesnicama pripremati plan aktivnosti za naredni period.

Eventualni novi ciklus radionica, od jeseni 2019. godine, obuhvatiće one teme za koje su učesnice zainteresovane I na koje su ukazale kao neophodnost u cilju pripreme za traženje posla ili samozapošljavanje.

To je peta u nizu radionica organizovanih za nezaposlene žene u okviru projekta „Preduzetništvo kao način ekonomskog osnaživanja žena koje su ostale bez posla starosti 45+”. Radionicama mogu da prisustvuju i žene koje su zainteresovane da steknu nova znanja i veštine u cilju samozapošljavanja ili osposobljavanja za traženje posla.

Za učešće na radionici zainteresovane žene mogu da se prijave mejlom info@zenenaprekretnici.org ili da dođu na obuku u navedenom terminu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime