Završena rekonstrukcija sale TUŠ “Toza Dragović”

0
31

Završeni su radovi na rekonstrukciji fiskulturne sale Turističko-ugostiteljske škole ”Toza Dragović”, prvi u okviru programa rekonstrukcije u ovoj godini, ukupne vrednosti 660 hiljada dinara.

“Ovo je još jedna fiskulturna sala u potpunosti sređena posle više godina i učenici i profesori su dobili savremene i bezbedne uslove za izvođenje nastave fizičkog. Pre rekonstrukcije u parketu su postojale rupe koje su bile zalepljene trakom, a sada su osim hoblovanja i lakiranja parketa zamenjene oštećene pločice i urađeni svi neophodni radovi da bismo dobili jednu ovakvu salu kojom možemo da se ponosimo”, istakao je član Gradskog veća Predrag Stevović i najavio rekonstrukciju fiskulturne sale u OŠ ”Stanislav Sremčević ”.

“U toku ove godine očekuju nas značajni novi projekti pored rekonstrukcija i uređenja i održavanja igrališta i terena za male sportove na otvorenom”, poručio je Stevović.

Direktor TUŠ ”Toza Dragović”, Ivica Miljković kaže da su pre nešto manje od desetak godina sređeni plafon, zamenjeno osvetljenje i stolarija na objektu a da su rekonstrukcijom parketa fiskulturne sale, škola i đaci, uz podršku grada dobili kvalitetnu salu za održavanje fiskulturne nastave. Sport i fizička aktivnost su veoma važni za mlade, ističe direktor Miljković ali osim toga, škola ulaže i u sređivanje kabineta za održavanje stručne nastave smerova ove srednje stručne škole.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime