ZAJEDNO: Vulin tera čamce po jezeru iz kog Kragujevčani piju vodu!

2
2160

U gradskom odboru stranke ZAJEDNO ocenjuju kao još jednu bezobzirnost odlazećeg ministra policije Vulina i predsednika Republike Srbije ono što je danas priređeno na jezeru Gruža kod Kragujevca.

Naime, korišćenje čamaca sa benzinskim ili dizel motorima strogo je zabranjeno na ovom jezeru, za sve ali ne i za predsednika i ministra Vulina.

Uprkos ovoj ekološkoj zabrani koje se građani pridržavaju, ocenjuju u ZAJEDNO, danas je na toj akumulaciji pijaće vode ministarstvo policije izvelo taktičku vežbu “Gruža 2022”. Više od 200 pripadnika policije, uz upotrebu motorinih vozila i zapaljivih materija izvelo je vežbu pred predsednikom Vučićem.

“Očito da nikom nije smetala činjenica da je ovo strogo zabranjeno jer je u pitanju akumulacija iz koje se čitav grad Kragujevac snabdeva pijaćom vodom. U regionu Šumadije, zbog izuzetno visokih temperatura i ogromne suše na meri su restrikcije pijaće vode, a građani su pozvani da štede i hitno smanje potrošnju. Međutim, sve to kao da ne dotiče ni ministarstra policije ni predsednika, jer ih, očito, ne zanima kakav je kvalitet vode i koje opasne materije se ovakvim postupkom mogu naći u čašama Kragujevčana“, izjavio je Nikola Nešić, narodni poslanik iz Kragujevca iz stranke ZAJEDNO!

2 KOMENTARI

  1. Pozvati na odgovornost gradonačelnika Kragujevca. Po hitnom ga smeniti i rasoisati gradske izbore i izbore neposredne za gradonačelnika Kg.
    Hitno.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime