Zajedno (MORAMO): Predata prijava DRI za Trg Vojvode Radomira Putnika

1
270

Gradski odbor stranke Zajedno, predao je prijavu Državnoj revizorskoj instituciji za Trg Vojvode Radomira Putnika – tender za izradu projekta rekonstrukcije.

“Ponuda ponuđača koja nije prihvaćena je bila 4.950.000,00 dinara bez PDV, odnosno 5,940,000,00 dinara sa PDV-om, a njegov ponuđeni rok iznosi 30 dana. Ponuda je za više od 4 miliona dinara niža od prethodno navedenog i veoma slična realnoj tržišnoj ceni i realnom roku, ali nije prihvaćena, jer je tržišna, a tada nije moguće sprovesti krađu koja je u ovom slučaju očigledna, o čemu smo detaljno pisali u ranijem saopštenju.

Više puta smo pozvali gradske vlasti da objasne ovu javnu nabavku, ali oni su nas preko botova sa društvenih mreža obaveštavali da smo neznalice i da o tome nemaju šta sa nama da razgovaraju i zato smo se odlučili na ovaj korak, na koji nas takođe stalno pozivaju kada objavimo informacije o problematičnim javnim nabavkama.

Sledeći koraci zavise od državnih institucija, a mi ćemo pratiti dalji razvoj ovog problema”, saopštili su iz Zajedno (Moramo).

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime