Zahtevi za prijem dece u privatne vrtiće podnose se elektronski

0
312

Gradska uprava za društvene delatnosti i poslove sa građanima raspisal je nedavno treći javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice za radnu 2020/21. godinu koja na listi čekanja imaju od 61.9999 bodova do 61.0000.

U cilju zaštite građana i sprečavanja mogućnosti širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, Gradska uprava za društvene delatnosti i poslove sa građanima poziva roditelje da zahteve od sutra isključivo podnose elektronskim putem na mail adresu prijemdece@gmail.com, kako bi se izbeglo stvaranje gužve i obezbedili epidemiološki uslovi.

Obrazac Zahteva možete preuzeti na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca, gde se u sklopu javnog poziva, nalaze i raspoloživi kapaciteti privatnih predškolskih ustanova u pogledu godina starosti deteta i detaljne informacije neophodne za prijem Zahteva.

Ukoliko roditelji ne mogu da preuzmu obrazac zahteva sa sajta grada, mogu da upute zahtev putem mejla prijemdece@gmail.com kako bi im se dostavio na njihovu imejl adresu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime