Vikend specijalnih popusta i zabave u „Plazi“

0
1726

web-vest copy

Šoping centar „Kragujevac Plaza“ ovog vikenda organizuje četvrti Family Shopping Fest, u okviru kog će za goste prirediti velike popuste, radionice za decu, takmičenja i brojne zabavne aktivnosti, uključujući i specijalne goste, 29. i 30. avgusta, od 10 do 22 sata.

U 19 časova počeće nastup Pinkove zvezdice Pavla Vasiljevića, a sat vremena kasnije koncert Nevene Božović.

Najmlađi će moći da razvijaju svoju kreativnost u brojnim edukativnim i zabavnim radionicama, učestvuju u kvizu znanja i uživaju u dečjoj predstavi. Deca za koju roditelji pronađu najbolju odevnu kombinaciju u „Menda radnji“, moći da učestvuju u dečjoj reviji u nedelju od 14 sati, u glavnom atrijumu. Na kraju revije biće izabrani princ i princeza koje će dobiti i vredne nagrade.

Pripadnice lepšeg pola imaće mogućnost da osete čari profesionalnih šminkera i da se ulepšaju u beauty kutku, (subota 14-20 i nedelja 14-18 sati).

Oba dana od 14 do 18 sati, svi zainteresovani će moći da se fotografišu za porodični portret i učestvuju u Kragujevac Plaza facebook izboru za tri najbolje fotke.

Za jači pol, Arena Fun Factory je pripremila takmičenja u stonom fudbalu i kuglanju koja će se održati u subotu od 17 do 19 sati.

Saveti astrologa, edukacija o zdravim navikama uz lekare Zdravstvenog kutka, šoping igrica samo su neke od ostalih aktivnosti koje goste očekuju u „Plazi“.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime