„VIBE Festival”: Poznata imena izvođača

2
3029

vibeU okviru „Vibe Festivala” koji će se održati u Kragujevcu u „Kneževom arsenalu”, 5. i 6. septembra, publiku očekuje vrhunska scenografija, namenski napravljena samo za potrebe festivala, niz efekata, instalacija, performansa i iluzija. Prostor festivala će potpuno biti modifikovan i uz energiju publike pretvoriće se u destinaciju iz mašte. Osim spektakularne scenografije, posetioce „Vibe Festivala” očekuje veoma bogat i raznovrstan muzički program.

Ljubitelji elekronske muzike će imati priliku da uživaju u Big Room, Progressive, Deep, Tech i Techno setovima do ranih jutarnjih časova.

Na glavnoj bini festivala nastupaće 10 izvođača: Divolly & Markward, Techfillers, Cavin Viviano, Mark Andersson, Paradoxx, Envy, kao i pobednik „MTV Clash of the DJ’s”, Peter Portman. Po prvi put u našem gradu nastupaju velike zvezde domaće elektronske scene: Zap Me Strobe i Tom Gepard, koji su nastpali na najvećim svetskim festivalima i delili DJ pult sa najpoznatijim svetskim imenima. Publici su poznati po energičnim setovima, koji dovode atmosferu do usijanja.

Prva dva kontigenta ulaznica za festival su rasprodata, trenutna cena dvodnevne ulaznice je 500 dinara, a jednodnevne ulaznice je 300 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima: „Arena Fun Factory”, „Caffe Marabu”, „EVA Caffe” kao i kod ovlašćenih promotera.

2 KOMENTARI

  1. Presmesni izvodjaci,dokle ce bre vise da lazu narod,svi danas prave neke festivale na foru,bas smesnoo…Svi izvodjaci iz Srbije sa svetskim imenima,rade kompleksi samo tako…

    • Napravi bolje sa veoma ograničenim budžetom ako možeš. Svi bi voleli da dođu u KG svetska imena poput Guette, Deorra, Hardwella, van Burena itd. ali to košta poprilično… :)

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime