Veroljub Stevanović: “Da biste imali većinu, morate to da dokažete u parlamentu, a ne saopštenjem”

2
1396

Verko

“Da biste imali većinu, morate to da dokažete u parlamentu, a ne saopštenjem”, poručio je gradonačelnik Kragujevca, javlja Beta.

Stevanović sumnja u nezvanične tvrdnje da je SNS već postigao dogovor o koaliciji sa nekim odborničkim klubom koji je sada deo većine koju predvodi stranka “Zajedno za Šumadiju”.

“Takve priče služe samo da se malo uzburkaju strasti i da se javnost okrene tom pitanju, a ne nekim važnijim, životnim”, ocenio je Stevanović.

Stevanović je rekao novinarima da neće ništa više da kaže jer “nije trenutak da zabada trn u nogu bilo kome pošto su okolnosti u ovoj državi jako teške” i dodaje da on ne želi da doprinosi tome.

Na ocenu SNS-a u jučerašnjem saopštenju o teškoj situaciji u javnim preduzećima Kragujevca, Stevanović je odgovorio da u pojedinim komunalnim preduzećima i ustanovama kasne plate, ali ne mnogo.

Gradonačelnik je dodao da mora da podseti u kakvim okolnostima se radi: da postoje politički pritisci i da su smanjena sredstva u budžetu grada, da su na pola svedena transferna sredstva države tom gradu za ovu godinu.

“Da imamo ta sredstva kao prošle godine, ne bismo imali nikakve probleme sa platama”, rekao je Stevanović.

2 KOMENTARI

  1. Bogami Veroljube tatin sin ti diše za vratom iako je nesposoban do bola karte su mu dobro podeljene na stolu a dinastoja Nikolic bi sve dala da u bukvalnom smislu zajaše Kragujevcem i uprlja ga do kraja !!!!!!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime