“Veprovi” ubedljivo savladali “Zmajeve”

0
461

U poslednjem kolu Prve lige Srbije, kragujevački Divlji veprovi i više nego ubedljivo savladali su beogradske Plave zmajeve, rezultatom 69:0, zadržavši tako maksimalan učinak na kraju ligaškog dela.

Domaći su u ovom duelu bili daleko kvalitetniji rival, što su i potvrdili izuzetno visokom razlikom. Američki raninbek Nik Lasejn tri puta je stizao do end zone, od čega dva trčanjem i jednom posle kik-ofa. Napadom je sigurno komandovao kvoterbek Džejk Sison, koji se najpre trčanjem upisao u poentere, a zatim četiri puta asistirao svojim hvatačima – Petru Goiću i mladim nadama Tomi Todoroviću i Milošu Petroviću koji je postigao dva tačdauna.

U međuvremenu, nagrade za dobru igru odbrane stizale su u vidu intersepcija, famblova i sekova, a Aleksa Stevanović uspeo je sve to da kruniše vraćanjem fabla za tridesetak jardi.

Šlag na tortu stavio je Mihailo Novaković, kome nije bilo teško da istrči preostali jard, nakon još jednog isforsiranog fambla u blizini end zone Zmajeva.

Narednog vikenda startuje plej-of, a Kragujevčani u polufinalu dočekuju ekipu Novi Sad Wild Dogsa, dok će Zmajevi na megdan Vukovima.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime