Veče za dame u „Sinepleksu“

0
1292

Ladies_Night copy

„Ladies night“ uz predivnu ljubavnu priču „Palme u snegu“ i urnebesnu komediju „Kako biti solo“, biće održan danas u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, sa početkom u 19.30 časova.

Dan zaljubljenih pripadnicama lepšeg pola te večeri donosi dva sjajna filma na veliko platno bioskopa Cineplexx, poklon magazin Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu, ali i poklone iznenađenja koje su pripremili Rimmel i Playboy.

Da li ste nekada voleli toliko snažno da vam se činilo da biste za tu ljubav mogli umreti, ali i ubiti? „Palme u snegu”, film reditelja Fernanda Gonzalesa Moline sa Mariom Kasasom u glavnoj ulozi, upravo je priča o takvoj ljubavi koja nas vraća u kolonijalno doba Ekvatorijalne Gvineje. Zabranjena ljubav začeta u burnim vremenima prevrata i neobičnim istorijskim okolnostima, povešće nas u nezaboravno putovanje kroz vreme i prostor, učinivši da pobegnemo iz sveta koji nas okružuje i poverujemo kako snagom volje i iskrenih osećanja čak i palme mogu procvetati u snegu.

Ukoliko se odlučite da ovaj dan provedete sa najboljom drugaricom ili sestrom Dakota Džoson i Rebel Vilson će vam pokazati na koji način između svih flertujućih poruka i veza za jednu noć, naučite „Kako biti solo“ u svetu u kojem je ljubav – must have.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime