„Vampiri“ u Domu omladine posle 20 godina

0
4769

vampiri

Posle 20 godina, beogradski kultni bend „Vampiri“ ponovo će održati koncert u Domu omaladine Kragujevac, u petak, od 22 sata.

Pored velikih starih hitova „Bejbi, bejbi“, „Pokloniću joj nebo“, „Subota uveče“, „Rama lama ding dong“, „Bebe“, „Ona i ja“, „Zaljubljena tinejdžerka“ i ostalih, publika će moći da čuje i novu pesmu „Put za pravi put“, koju su snimili posle 17 godina.

Grupa „Vampiri“ zvanično je formirana 1990. godine, mada su i ranije njeni članovi snimili nekoliko demo snimaka.

Debi album „Rama lama ding dong“ iz 1991. godine, publika je veoma brzo prihvatila. Naslovna pesma albuma je obrada hita grupe Edsels. Grupa je pobedila na MESAM-u 1991. godine sa pesmom „Meni njena ljubav treba“ Radili su muziku za film „Mi nismo andjel“ 1993. godine, a četiri pesme iz filma su objavljene na trećem albumu ,,Be-be”. Sa pesmom ,,Ding ding dong” su učestvovali na izboru za predstavnika Jugoslavije na Evroviziji i osvojili drugo mesto iza Ekstra Nene. Godine 1995. deo članova „Vampira“ sa bivšim članovima grupe „U škripcu“ osnovalo je sastav „Familija“. Okrnjena prvobitna postava „Vampira“ iste godine snima album ,,Plavi grad“. Sa albuma su se izdvojile pesme „Plavi grad“, „Neću“i „Ona i ja“. Krajem 1997. godine Vampiri objavljuju album „Monkey food“.

Karte su u predprodaji po ceni od 500 dinara.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime