Uživajte uz letnju plejlistu Nemanje Nikolića, voditelja „Bravo” radija

0
2895

Nemanja je u more medija sasvim slučajno zaronio, kako kaže već u 16. godini gostujući na televiziji „IN” na temu o đačkim parlamentima. Na njegovo iznenađenje već iste večeri dobija ponudu da vodi prvu srednjoškolsku emisiju „GLEDAJ I KULIRAJ” gde je ubrzo postao i urednik. U svom voditeljskom stažu ima i  letnju emisiju „Naj par leta”.

Nakon  poslovnog anganžmana na televiziji IN upisuje Pravni fakultet i dobija ponudu da radi za „BIS”, sadašnji „TDI” radio na kojem je proveo proveo godinu dana što je bila uvertira jer ubrzo nakon toga dobija ponudu  „BRAVO” radija gde je već 5 godina. Informativu pretvara u zabavu i satiru tako da sve što radi je isključivo zabava.

Zadovoljan je svojim angažmanom i postignutim rezulatima.  Svako jutro ustaje u 6, a u krevet leze u 3 ujutru, kako izjavljuje „Kada radiš posao koji voliš, nema radnog vremena. U moru ružnih stvari muzika i humor su jedini lek. ”

Ko je najkompetentniji za hitove i prepoznavanje istih no voditelji radija. Bacite pogled na letnju plejlistu ekskluzivno za naš portal. Pažite, imamo i objašnjenje za svaku pesmu. Uživajte u vrelim danima uz ove numere:

1. MVP- CELU NOĆ I CELI DAN – Ne postoji veselija i pozitivnija domaća pesma koja može da se sluša ovog leta, a da je za sve generacije.


2. Clean Bandit – Rockabye – pesma koja je obeležila kraj prošle i početak ove, a kako stoje stvari i ovo leto će.


3. UNITED NATION – Out of touch – Dovoljno je odgledati spot za ovu pesmu. Sunce. Leto. Zgodne žene.


4. Imany – Don’t Be So Shy – Verovatno najveće otkriće prošle godine IMANY .Remix verzija je podjednako dobra kao i original.

5. Sean Paul – No Lie ft. Dua Lipa – Sean Paul s kim god i šta god da mumla, a uglavnom ga niko ne razume, napravi hit. Kombinacija sa Dua Lipa = hit leta.


6. Shakira – Me Enamoré – Latino hitovi ove godine dolaze do izražaja, Shakira je to ukapirala i ovo je pun pogodak.

7. Monoir & Osaka feat. Brianna – The Violin Song – Turci kao i Rumuni, kad naprave hit on traje dva leta, tako i ova pesma.

8. Mahmut Orhan Ft. Sena Sener – Self Control – Uvek slušati posle The Violin Song.

9. LP – Lost On You – Cvo je za chill, bazen i hladno piće.

10. Sia – Move Your Body (Alan Walker Remix) – Sia generalno u svakom izdanju odgovara. Ovaj Alan Walker remix je osveženje za ovu pesmu, a i ovo leto.

11. Mahmut Orhan – Feel feat. Sena Sener – Slušati posle Self Control.


12.Enrique Iglesias – SUBEME LA RADIO ft. Descemer Bueno – Totalna alternativa već smor Despasita.

13. Felix Jaehn – Ain’t Nobody (Loves Me Better) ft. Jasmine Thompson – Slušati posle Lost on You

14. Years & Years – Desire (Gryffin Remix) – Ovo je pesme iz filma We are your friends, to je dovoljno objašnjenje za ovu pesmu koja kidaaa!

15. Ed Sheeran – Galway Girl – Ed Sheeran je neprevaziđen i bukvalno svaka pesma dolazi u obzir, ova je samo jedna u nizu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime