Uspešan turnir na Aerodromu, pobednici pehar poklonili treneru

2
1608

Treći po redu turnir u basketu 3×3, “Street open”, održan je minulog vikenda u kragujevačkom naselju Aerodrom. Deca su igrala po FIBA pravilima.

Organizatori, Milos Arunović, Stjepan Krizman i Stefan Nešković, samo su sleledili ideju žitelja naselja da decu sklone sa ulica i usmere na druženje i bavljenje sportom, kao i sticanje zdravih životnih navika.

Zahvaljujući sponzorima učesnici su dobili vredne nagrade, dok se prijave i učešće na turniru nisu naplaćivali. Tribine su bile pune dece a broj ekipa se povećao.

Pobednici ovogodisnjeg turnira su Dušan Rakić, Stefan Simović, Zoran Millojević, Srna Lazarević, Milena Milovanović, Đurđa Janković, Sanja Filimonović, Relja Spasić, Filip Petrović, Andrija Spasojević i Ognjen Todorović.

Ekipa ”3×3 Wizards” koju čine Rakić, Simović i Milojević je na veliko iznenađenje trofej osvojen na turniru odlučila da pokloni svom treneru iz maticnog kluba MBA, Đorđu Kostiću, koji je po mišljenju dečaka najzaslužniji za njihov napredak i pravi uzor za rad i uspeh.
Kostić, dipl.profesor sporta i fizickog vaspitanja, sa dečacima radi od prošle godine, a očigledno je postao uzor prvenstveno svojim primerom i zalaganjem.

2 KOMENTARI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime