Uskoro omladinske kartice sa pogodnostima

0
577

Gradska uprava za društvene delatnosti uputila je poziv svim institucijama, ustanovama, preduzećima iz oblasti edukacije, kulture, sporta, knjižarama, restoranima, šoping centrima, auto školama, drogerijama, zdravstvenim institucijama, turističkim organizacijama (Davaoci posebnih pogodnosti) da učestvuju u pružanju usluga sa posebnim pogodnostima za mlade na teritoriji grada Кragujevca.

Grad Кragujevac i Кancelarija za mlade izdavanjem omladinskih kartica žele da podstaknu mlade na aktivno i kvalitetno organizovanje slobodnog vremena, negovanje zdravih i bezbednih stilova života, odnosno da unaprede položaj mladih.

Mladi će posebnim pogodnostima, kako se ocenjuje, biti motivisani da se što više uključuju i budu aktivniji u svojoj zajednici, a pravo na korišćenje tih usluga ostvarivaće posedovanjem važeće omladinske kartice. Pravo na posebne pogodnosti mogu da ostvare mladi od 16 do 30 godina starosti koji su državljani Republike Srbije i imaju prebivalište na teritoriji grada Кragujevca.

O uslovima i načinu podnošenja prijave o pružanju usluga sa posebnim pogodnostima za mlade na teritoriji grada Кragujevca, mladi se mogu informisati na zvaničnoj internet stranici Grada, na linku. Prijave se podnose Gradskoj upravi za društvene delatnosti, Odeljenju za obrazovanje, sport i omladinu, ulica Cara Lazara 15, radnim danima u periodu od 8 do 15 časova ili skenirano na mejl: kzmkragujevac@kg.org.rs.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime