Urošević novi predsednik Skupštine grada

1
1540

milan urosevicU postupku tajnog glasanja, sa 49 glasova za i 30 glasova protiv, za novog predsednika Skupštine grada Kragujevca izabran je Milan Urošević, dok je za zamenika predsednika sa 49 glasova za i 29 odbornika protiv izabrana Slavica Kominac.

Nakom imenovanja na nove funkcije novoizabrani predsednik Skupštine grada Milan Urošević obavestio je odbornike da je dobio zahtev za sazivanje sednice po hitnom postupku na kojoj bi se raspravljalo o razrešenju gradonačelnika Veroljuba Stevanovića i članova Gradskog veća i izboru novog gradonačelnika i članova Gradskog veća.

S obzirom da je zahtev stigao u toku sednice o njemu su se izjašnjavali odbornici koji su usvojili predlog o održavanju sednice po hitnom postupku. Predsednik parlamenta dao je pauzu od sat vremena kako bi stručne službe sve pripremile za predstojeću sednicu parlamenta po hitnom postupku.

1 KOMENTAR

  1. Četitam Vam kragujevčani,novog predsednika Skupštine grada.Nek Vam je sa srećom (trebaće Vam je dosta).E moji kragujevčani šta doživeste.Sada je prilika da se raspišu novi izbori da bi pojedine stranke (u Kragujevcu konačno otišle u istoriju)?

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime