Upoznajte Badem Badem – novi brend slatkiša u Kragujevcu

0
7250

Badem Badem je novi, jedinstven brend torti, kolača i sladoleda na tržištu.

 

Od novembra 2016. godine Badem Badem kombinuje najnovija tehnološka dostignuća u proizvodnji i sofisticirane metode italijanske škole poslastičarstva, sa željom da svaki vaš dan učini za nijansu slađim.

Pored tradicionalno prepoznatljivih ukusa i poslastičarskih klasika, Badem Badem u ponudu uključuje i poslastice koje će obožavti svi – od najmađih do najstarijih.

Osim torti i kolača, Badem Badem sa velikom ljubavlju proizvodi i jedinstvene italijanske sladolede, pravljenje po recepturi najboljih tehnologa.

Bilo da preferirate hladne poslastice bogatog voćnog ukusa, ili kremaste klasike sa mlečnim i čokoladnim sastojcima, Badem Badem sladoledi pružiće vam autentično, slatko uživanje.

Sinteza ukusa, boja i tekstura je ono što će Badem Badem poslastice učiniti vašim omiljenim slatkim zalogajima.

Slatkiši popravljaju raspoloženje, daju energiju i povod su za razgovor i druženje sa dragim ljudima.

Bilo da su Vam potrebne torte i kolači za proslavu i obeležavanje važnih datuma, ili želite bez povoda da uživate u ukusnim poslasticima, Badem Badem slatki program možete naručiti pozivom na 063 556 896.

Za sve vaše proslave Badem Badem nudi dekorisanje i popularnih slatkih stolova, dizajniranih i specijalno prilagođenih vašem važnom događaju.

Badem Badem slatkiše možete probati u Charry Caffeu u Kragujevcu (Bulevar kraljice Marije, prekoputa TC Kragujevac Plaza)

Uskoro je planirano i otvaranje Cake Shop-a koji će, sigurni smo, postati vaš najdraži slatki kutak u gradu.

Više informacija i galeriju radova pogledajte na sajtu badembadem.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime