Upis uz subvencije grada je otvoren!

0
1729
Akreditovana i verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS, PU Akvica omogućava upis dece uz subvencije grada. Posetite nas u Avalskoj 47 i upoznajte se sa planom i programom rada, vaspitačima i ambijentom.
Na uglu Avalske i Atinske ulice, u dečijoj oazi radosti, moderno opremljen prostor vrtića čini 550 metara kvadratnih prilagođen potrebama dece, i sala za fizičke aktivnosti od dodatnih 200 metara kvadratnih. Ovaj kreativan i jedinstven prostor je  specijalno projektovan i posebno osmišljen za decu uzrasta od 12 meseci do 7 godina , o kojima brinu licencirani vaspitači posvećeni kreativnom obrazovanju dece. Za brigu o deci pored sertifikovanih vaspitača sa validnim licencama za rad, zaduženi su i pedijatar, logoped, detektolog, stomatolog kao i profesori fizičkog vaspitanja, muzičkog i likovnog, profesori engleskog i nemačkog jezika, koji su uključeni u rad kroz različite kreativne radionice i aktivnosti.

Veliki značaj se pridaje redovnom učenju stranih jezika. Uz časove engleskog i nemačkog jezika kroz pesmu, glumu i jezičke radionice program učenja je prilagođen svim uzrastim grupama pa njegova prisutnost i u dnevnim rutinama doprinosi lakšem i bržem usvajanju na zanimljiv način.

Sve aktivnosti u vrtiću prilagođene su potrebama i uzrastu deteta i tako koncipirane da deca kroz igru usvajaju nove stvari kojima će se i kasnije služiti u obrazovanju. Osam specijalno projektovanih prostorija opremljene su najsavremenijim didaktičkim učilima i metodama, kojima postižemo veću motivaciju kod dece i maksimalno angažujemo njihovu pažnju sa ciljem postizanja kvalitne kreativne nastave, navode u vrtiću. Takođe, ističu posebnu brigu o higijeni i stvaranju higijenskih navika, pa je vrtić obezbedio vrlo kreativna rešenja posebno za decu mlađih grupa koje su u periodu adaptacije i osamostaljivanja.

Veliki broj kreativnih radionica, spotskih aktivnosti, časova stranih jezika, glume, likovnih i muzičkih radionica očekuju sve nove drugare u Avalskoj 47. 
U sklopu zgrade nalazi se i igraonica sa velikim lavirintom koja je takođe dostupna mališanima. Jelovnik se sastavlja na nedeljnom novou prema pažljivo kreiranim nutricionističkim potrebama dece različitih uzrasta, sa mogućnostima posebne adaptacije kada je to potrebno. Pored radnih dana, PU Akvica je za sve mališane otvorena i subotom.

Upis je u toku!
Avalska 47
tel: 065/3534-866

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime