Upis u PU “Akvica” zvanično počeo uz prilagođeni Montesori program za mališane!

0
973

PU “Akvica” je bezbedno i prijatno mesto u kome se mališani osećaju sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz osnovne aktivnosti razviju svoje potencijale do maksimuma.

PU “Akvica” krase velike i prostrane klimatizovane prostorije u kojima se stvara idealna atmosfera za rad sa decom. Ono što je od posebnog značaja za sve polaznike vrtića jesu male grupe koje omogućavaju znatno kvalitetniji i produktivniji rad gde svako dete ima šansu i mogućnost da izrazi svoje kreativne ideje i misli. Takođe, radeći u tim uslovima, vaspitači mogu da se posvete svakom detetu pojedinačno, što je od presudne važnosti za rad kroz prilagođeni MONTESORI PROGRAM koji PU “Akvica” primenjuje u svom programu, a koji je u skladu sa Montesori Društvom Srbije. U sam rad vrtića i njegovu opremljenost uverila se i direktorka Montesori Društva Srbije – Eržebet Bedrosian u skorašnjoj poseti vrtiću.

Pored sertifikovanih Montesori vaspitača, PU “Akvica” je jedini privatni vrtić u Kragujevcu koji u svom stalnom radnom odnosu ima logopeda koji je svakodnevno na raspolaganju mališanima.

Svi zainteresovani roditelji za upis dece u vrtić pozivaju se svakog radnog dana do 17 časova da prošetaju kroz prostorije Akvice i uvere se u kvalitet usluga i opremljenost samog vrtića.

Vrtić Akvica nalazi se u naselju Aerodrom u Atinskoj ulici broj 47. Upis je u toku!

Za više informacija kontaktirajte osoblje vrtića na: 034/353-486

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime