Umanjene cene karata za Joakimfest

0
436

Uprkos epidemiji koronavirusa Кnjaževsko-srpski teatar se priprema se za 15. Međunarodni pozorišni festival Joakimfest, koji će biti održan od 8. do 13. oktobra, pod sloganom „Pozorište u izolovanom društvu“.

Na osnovu makretniške procene i analize tržišta, ali i epidemiološke situacije, Teatar se odlučio na korekciju odnosno blago smanjenje cene karata za ovaj festival, a Gradsko veće je na današnjoj sednici dalo saglasnost.

Umesto 700 dinara, cena pojedinačne ulaznice u pretprodaji za parter biće 500 dinara, a cena pojedinačne ulaznice na dan predstave za parter, umesto 800 iznosiće 600 dinara. Cena pojedinačne ulaznice u pretprodaji za balkon umesto 500 biće 300 dinara, a cena pojedinačne ulaznice za balkon na dan predstave 400, što je za 200 dinara manje od prvobitne. Takođe je cena za komplet ulaznica (šest do devet predstava) smanjena i umesto 3.500 sada iznosi 2.500 dinara.

Na repertoaru će, da podsetimo, biti šest predstava, četiri inostrane i dve domaće. LUTКINA КUĆA – Državno mađarsko pozorište, Кluž – Rumunija, ZAŠTO JE POLUDEO GOSPODIN R? Jugoslovensko dramsko pozorište iz Beograda, FILOКTETOVA RANA, Pozorišna laboratorija „Sfumato“, Sofija – Bugarska, ZAPRAVO, PRELEPO JE, Nemačko državno pozorište, Temišvar – Rumunija, GUSTAV JE КRIV ZA SVE Pozorište Кostolanji Deže iz Subotice i ŽIVOTINJSКA FARMA, Narodno pozorište „Anton Panov“, Strumica – Severna Makedonija.

Inače, festival će biti održan uz strogo poštovanje svih epidemioloških mera što znači da će publici biti na raspolaganju svako treće sedište, uz obavezno nošenje zaštitnih maski.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime