Uhapšen jedan od napadača na maloletnog mladića

7
2216

policija lisice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, nakon intenzivnog operativnog rada, identifikovali i u Okružni zatvor sproveli osobu za koju se sumnja da je, u noći između 5. i 6. juna, izvršila krivična dela protivpravno lišenje slobode i nasilničko ponašanje, saopšteno je u PU Kragujevac.

Radi se o N. K. (21) iz Kragujevca, koji je u zatvor sproveden na osnovu poternice raspisane od strane Višeg suda.

Kriminalistička policija intenzivno radi na identifikovanju i drugih osoba koje su nad sedamnaestogodišnjim mladićem iz Kragujevca izvršile navedena krivična dela, kada je on zadobio povrede zbog kojih je bio zadržan na bolničkom lečenju.

7 KOMENTARI

  1. “Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, nakon intenzivnog operativnog rada, identifikovali i u Okružni zatvor sproveli osobu za koju se sumnja da je, u noći između 5. i 6. juna, izvršila krivična dela protivpravno lišenje slobode i nasilničko ponašanje.”

    Opet bravo za novinare, to sto se decko sam prijavio i otisao u policiju nazivaju policijski intezivni operativni rad.

    • Ako je tako fin i odgovoran što se nije predao pre 5 dana, i tada je znao da je izvršio napad na maloletnika i tada je znao da će biti podneta prijava protiv njih ili je čekao da vidi da li će pretnje uroditi plodom i da li će njegova porodica povući prijavu?

  2. Nisi ti nikakav Kragujevcanin, to su posteni i kulturni ljudi. Ti si isti kao i ti “fini” momci koje stalno branis, obican iskompleksirani nasilnik. Sam se prijavio u policiju posle 5-6 dana??? Tako fin nije znao ili je imao amneziju? Trazio olos advokata koji ce da ga brani posto je uvideo da pretnje da se povuce tuzba nisu urodile plodom.

  3. Sta ga branis kragujevcaninu ,on je dobra dusa zato sto se predao sam vau treba da zaglavi robiju i oni sto se kriju,ali polako svi ce oni doci na red

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime