Udovičić: Nisam dao ostavku pre sastanka sa igračima

0
1056

U bazenu je proključalo! Nacionalna selekcija koja je godinama unazada bila ponos Srbije i imuna na sve incidente je došla u centar pažnje zbog narušenih međuljudskih odnosa. Juče je brzinom munje prostrujala vest da je Dejan Udovičić podneo ostavku na mesto selektora vaterpolo reprezentacije Srbije, ali je danas proslavljeni stručnjak otkrio istinu oko njegovog odlaska sa klupe reprezentacije Srbije. Udovičić je poslao medijima otvoreno pismo o ovom događaju:

U cilju objektivnog i istinitog informisanja javnosti povodom jučerašnjeg sastanka u prostorijama VSS, zelim da istaknem sledeće:

Nije istina da sam pre početka sastanka sa igračima dao ostavku. Prisustvovao sam sastanku i razočaran celokupnom atmosferom i stavovima pojedinaca nakon sat i po vremena napustio sam isti pozdravivši se sa igračima. Sva dešavanja posle toga je isključiva volja čelnika VSS. Trenutno smo u pripremi sporazumnog raskida Ugovora koji treba da bude ozvaničen u petak. Poštujući obaveze reprezentacije, koja ove nedelje igra dve utakmice Svetske lige, srpskoj javnosti ću biti na raspolganju u ponedeljak, 5. novembra. O vremenu i mestu održavanja konferencije za medije bićete na vreme obavešteni.

Izvor: Mozzart

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime