U subotu premijera predstave “Lari Tompson – tragedija jedne mladosti”

3
1923

Plakat(1)-page-001(1)Premijera predstave “Lari Tompson – tragedija jedne mladosti”, u izvođenju glumaca Akademskog pozorišta Studentskog kulturnog centra, biće održana u subotu 26. oktobra u 20.00 na sceni PMF-a. Autor ove “crne komedije hiper-realnosti i nadrealnosti” je naš najpopularniji dramski pisac Dušan Kovačević, a reditelj predstave je Miroslav Petrović.

Da li živimo naše ili neke dirigovane živote, možemo li da pobegnemo iz hermetički zatvorenog kruga „ludila“, zašto su nas okupirali „bedni ljudi sa televizora“, gde je danas kultura, da li će glumci i njihove nekadašnje sigurne kuće – pozorišta – preživeti…

Uz podršku Dušana Kovačevića i moto “Show must go on”, u predstavi igraju: Nina Nedeljković Stevanović, Ranko Krstić, Kostadin Stojadinov, Dragana Perović, Jana Mijailović, Marko Radojević, Dragoljub Dimitrijević, Stefan Pavlović.

Autori scenografije i kostima su Nemanja Ignjatović i David Živković, kompozitor je Đorđe Ćirković, dok su za muzičke efekte i aranžmane zaduženi Katarina Lazarević, Lazar Jagličić i Milica Milosavljević

Prva repriza je u petak 1. novembra u 20.00, a predstava će biti na redovnom repertoaru Akademskog pozorišta SKC-a, a u planu su gostovanja u gradovima širom Srbije, kao i učešće na pozorišnim festivalima.

3 KOMENTARI

    • Hvala, pretpostavila sam da neće biti karata za premijeru. :) Mada, mislim da se predstava najbolje igra na prvoj reprizi. Vidimo se u novembru. :)

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime