U ritmu zvezdice Mine Stanišić

0
2313

zvezdice

Pored Pavla Vasiljevića i Lenke Stojčević, Kragujevac se može pohvaliti još jednim mladim pevačkim talentom. Reč je o Mini Stanišić koja svakim nastupom sve više oduševljava žiri, ali i publiku kraj malih ekrana. Nakon ovacija Sergeja Ćetkovića, pohvale Leontine Vukomanović i vidnog oduševljenja naše sugrađanke Jelene Tomašević, Mini je cilj da prođe što više etapa takmičenja i žiriju i publici pokaže svoje pevačke sposobnosti. Bavila se glumom, ali je sada skoncentrisana na pevanje. Obožava i sport te trenira odbojku već 5 godina. Ima potpunu podršku svoje porodica i prijatelja što joj daje dodatnu motivaciju.

„ Mina je još kao mala pevala kod kuće u slobodno vreme, ali stvarno smo uočili da ima talenat kada je sa 7 godina prvi put pevala solo u folkloru.” – navodi Slavica Stanišić, majka talentovane trinaestogodišnjakinje.

Da li vidite Vašu ćerku kao uspešnog umetnika? Da li ste spremni na žrtvovanja koja zahteva svaka pevačka karijera?

Našu ćerku vidimo kao uspešnog umetnika, ali i ovo što je do sada postigla je za nju preveliki uspeh. Spremni smo na sve što ona voli i želi i što će je u životu čini srećnom i uspešnom.

null

Ko te je prijavio za Pinkove zvezdice?

Prijavila sam se sama, kada sam shvatila da volim da pevam i da me to opušta i razveseljuje. Odlučila sam da pokušam i da vidim kolike su mi mogućnosti.

Da li ideš u muzičku školu?

Idem u OŠ „Treći kragujevački bataljon”, ali pohađam časove pevanja u dečijem horu „Arhangeli” i ovim putem bih se puno zahvalila svojoj profesorki pevanja Ani Savić, što me divno spremi za svaki nastup. Takođe bih volela da se zahvalim puno svojoj porodici, drugarima i mojoj razrednoj Nataši Biočanin koji me puno podržavaju i navijaju za mene.

Pored tvog talenta za pevanje, poseduješ li još neki talenat?

Išla sam na glumu 2 godine, tako da je i to jedan moj hobi koji je dosta povezan sa pevanjem jer je jako bitno da se ispriča i lepo odglumi tekst svake pesme. Takođe, volim sport, treniram odbojku 5 godina.

Možes li nam otkriti koje se pesme trenutno nalaze na tvojoj plejlisti? Ko ti je omiljeni pevač/pevačica?

Pa volim da slušam raznovrsnu muziku, tako da tu su i strane i domaće pesme, nemam neke određene pesme jer se to stalno menja. Omiljene pevačice su mi Jelena Tomašević, Marija Šerifović, Goca Tržan, Christina Aguilera, Ariana Grande i mnoge druge, a pevači Aleksandar Cvetković ( Sale – Tropico band) i Toše Proeski.

Čijeg komentara se najviše plašiš?

Ne plašim se ničijeg komentara, jer znam da je to dobronameran savet i da mi može samo pomoći, i zato se uvek trudim da usvojim sve savete koje mi žiri kaže.

null

Šta je tvoj najveći san?

Moj najveći san je da budem srećna, uspešna i da radim ono što volim i naravno da doguram što dalje u Pinkovim Zvezdicama.

Kako se nosiš sa popularnošću koju su ti donele Pinkove Zvezdice?

Nisam se promenila, niti uobrazila, naravno da mi je drago zbog toga i predivno se osećam kada mi neko pošalje poruku u kojoj me nahvali i napiše sve najlepše, tada sam ispunjena srećom i bude mi jako drago.

Šta očekuješ od takmičenja, koji su tvoji ciljevi?

Trudiću se i daću sve od sebe da što dalje stignem, ali i ovo je za mene preveliki uspeh, da od hiljade dece uđem u top 60, to je za mene čast i zaista sam presrećna zbog toga.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime