U CINEPLEXX-u tri nova filma i stend ap nastup komičara

0
250

Na repertoaru bisokopa Cineplexx BIG Kragujevac se ove nedelje nalaze tri nova naslova i stand up nastup Neše Bridžisa.

Hoću muža – Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: radi kao voditeljka na TV i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta. Ali taj plan odlazi dođavola kad Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da poziv obavi s telefona slučajnog prolaznika. To je Sergej, čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Belfast – Drama o odrastanju devetogodišnjaka tokom nemira u Severnoj Irskoj kasnih šezdesetih 20. veka. Mladi Badi se kreće kroz pejzaž borbe radničke klase, nasilja i kulturoloških promena. On sanja o glamuroznoj budućnosti koja će ga odvesti daleko od nevolja, a u međuvremenu utehu nalazi u svojoj harizmatičnoj porodici: tati, mami, babi i dedi.

Električni život Luja Vejna – Istinita priča o ekscentričnom britanskom slikaru Luju Vejnu, čije su razigrane, ponekad čak i psihodelične slike pomogle da se promeni percepcija javnosti o mačkama. Kroz neverovatne avanture ovaj inspirativan, neopevan heroj nastoji da krajem 19. i u prve tri decenije prošlog veka otkrije “električne” misterije sveta i na taj način bolje razume vlastiti život i dubinu ljubavi prema supruzi Emili.

Stand up nastup Neše Bridžisa

Nakon nekoliko veoma uspešnih nastupa u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u okviru večeri Stand up nastupa, Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis nastupiće ponovo u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u subotu 26. marta od 19 časova i to sa jednom od najtraženijih i najpopularnijih predstava ,,Mupko – ženski odnosi“. Ulaznice po ceni od 800 dinara, u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Muško ženski odnosi…sama reč govori o mnogo toga. Neša kroz satiru objašnjava kako izgleda kad se načne taj narodcki rečeno “dzak soli”…O braku o vezi…Iz različitih uglova..Govori o prilagodjavanju u zajednici sa partnerom i šta ona donosi..O manama jednih i drugih. Proverite zašto je ova predstava obišla region i Evropu i koja je svrstana u top tri Nešinih predstava.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime