U centru dešavanja: Tok gradnje kompleksa ‘’Novi Bubanj’’

0
3883

“Novi Bubanj” ulazi u završnu fazu izgradnje lamela 4, 5 i 6 što je prema ocenama stručnjaka iz ove oblasti pored toga što je najveće i jedno od najbolje organizovanih i gradilišta sa najbržim tokom izgradnje u ovom regionu. Pored unutrašnjih radova i malterisanja, na zgradama je izvršeno i postavljanje stolarije, kao i radovi na vodovodnim, kanalizacionim i elektro instalacijama čime objekti ulaze u završnu fazu izgradnje.

Izvršeno je priključenje objekta na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, a u okviru kompleksa su postavljeni i hidrantni. Pored toga je dobijena i dozvola za izgradnju trafo stanice koja će snabdevati objekte električnom energijom. Pored završnih radova na stambenim jedinicama i na lokalima su izvršeni grubi radovi, pa kupci mogu videti uživo poslovne prostore za koje su zainteresovani. Paralelno sa stambenim jednicima u toku je i izgradnja garaže sa 366 parking mesta.

Na samo par stotina metara od nove Palate pravde, kragujevačke kompanijeRP invest 1980″, kao investitor, i “Brković grupa”, kao suinvestitor, grade novi stambeno-poslovni kompleks koji će se prostirati na 49000 kvadrata. Nekoliko minuta od zgrade Gradske uprave i drugih institucija, kao i Kliničkog centra Kragujevac uveliko se gradi stambeno-poslovni kompleks Novi Bubanj koji će, sigurni smo, predstavljati novi symbol grada. Gradnja ovog kompleksa ispunjava najzahtevnije standarde kada su materijali gradnje i arhitektura u pitanju.

U toku su izgradnje Lamele 1, 2 i 3, koje se nalaze u početnim fazama, dok Lamele 4, 5 i 6 prelaze u završnu fazu. Napominjemo da je na teritoriji Srbije kompanija “RP invest 1980’” učestvovala kao investitor i izvođač radova u izgradnji preko 100.000 kvadratnih metara stambeno-poslovnih objekata, od čega preko 20.000 kvadratnih metara na teritoriji grada Kragujevca.

Vođena ovim iskustvima, u saradnji sa subinvestitorom, kompanija ‘’RP invest 1980’’ donosi novi duh modernizma u Kragujevac kroz koncept “Novi Bubanj”.

Stambeno-poslovni kompleks “Novi Bubanj” sačinjen je od šest lamela sa ukupno 568 stanova i 19 lokala ima 366 garažnih i 240 parking mesta. Svaka lamela ima prizemlje i osam spratova. Izvođači radova pažljivo su izabrali najkvalitetnije građevinske materijale i za koje garantuju da će odoleti zubu vremena.

Stanovi u ovom kompleksu su savremeno koncipirani, odlikuje ih odlična funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi. Komforan prostor ostavlja dovoljno mesta za lagodan život u okviru dobro osmišljenog rasporeda stanova. Poslovni prostori se nalaze u prizemlju kompleksa, zadovoljavajući potrebe za različitim delatnostima.

Konstrukcija kompleksa je armirano-betonska. Sastoji se od punih armirano-betonskih ploča, koje se oslanjaju na armirano-betonske stubove, zidove stepeništa i liftoska jezgra koji nose težinu celog objekta. Zidovi unutar stanova se malterišu mašinskim malterom, gletuju u dve ruke i boje poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama. U sanitarnim prostorijam zidovi se oblažu keramičkim pločicama 1. klase u punoj visini. Zidovi u kuhinjama se oblažu keramičkim pločicama do visne od 1,5 m. Fasadni zidovi su od armiranog betona d=25cm i klima blokom d=25cm. Preko spoljnih zidova se postavlja termoizolacija d=10 cm (kamena vuna), a zatim se nanosi silikatno silikonska fasada.

Moderni stanovi I poslovne jedinice kompeksa “Novi Bubanj” diktiraju novi trend življenja, luksuznog i komfornog gradskog načina stanovanja u srcu Šumadije.

Prodaja stanova i lokala je u toku. Svi zainteresovani mogu se informisati na web sajtu www.novibubanj.com ili putem telefona 034/330-518 i 060/3563659, kao i e-mail adrese: prodaja@novibubanj.com

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime