„Trojka iz bloka“ sutra na „Košu“

0
2885

trojka-iz-blokaDrugo humanitarnog takmičenje u šutiranju trojki „Trojka iz bloka“, održaće se sutra (nedelja, 15.jun) od 13 časova na košarkaškom terenu u Velikom Parku („Koš“).

Takmičenje će otvoriti igrači kluba američkog fudbala Wild Boars i kapiten OK Radnički, Milan Ilić, dok će himnu Srbije „Bože pravde“ izvesti Danica Krstić, a za muzičku podršku zadužen je DJ Muki.

U polufinalu svi prijavljeni takmičari šutiraće sa tri pozicije po pet lopti, poslednja važi dva poena, za 40 sekundi, a u finalu najboljih deset takmičara šutiraće sa pet pozicija za 60 sekundi. Najbolji će dobiti simbolične nagrade humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“ i prijatelja turnira. Cena prijave je 200+ dinara.

Očekuje se prijatno vreme, bez padavina, idealno za dobro takmičenje na omiljenom košarkaškom terenu Kragujevčana. Pokret Čista Srbija, Udruženje studenata prava i Jedinstveni đački parlament srednjih škola Kragujevca pozivaju sugrađane da u velikom broju dođu na „Koš“ i pokažu humanost, jer je sav prihod namanjen područjima ugroženim od poplava.

Donatori koji žele da pomognu projekat mogu to učiniti uplatom na dinarski račun:
Primalac: Humanitarna organizacija Srbi za Srbe
Svrha uplate: Projekat „Trojka iz bloka“ – Kragujevac
Račun: 160-279491-71, Banca Intesa

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime