„Trojka iz bloka“ četvrti put u Kragujevcu 3. septembra

0
1856

Trojka iz bloka KG copy

Četvrto humanitarno takmičenje u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“ biće održano u Kragujevcu u subotu, 3. septembra, na košarkaškom terenu u Velikom Parku (poznatijem kao „Koš“) od 18 časova.

„Trojka iz bloka” je humanitarni projekat humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“ za izgradnju i opremanje kupatila za potrebe socijalno ugroženih porodica na području Srbije i okruženja, koji se sprovodi kroz sportske manifestacije brzog šutiranja trojki širom Srbije i inostranstva, koje za cilj imaju okupljanje mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta, kulture i muzike, a prethodne tri godine uspešno je sproveden i u Kragujevcu, koji se 2013. godine prvi našao na mapi takmičenja u Srbiji van Beograda, a ove sezone održaće se 48 turnira.

Trojka iz bloka KG 2016 copyPored glavnog organizatora H.O. „Srbi za Srbe“ u Kragujevcu sprovođenje projekta realizuju Pokret Čista Srbija i Udruženje „MLADI“. Takmičenje su podržali i KKK Radnički, klub američkog fudbala „Wild Boars“ i navijačka grupa „Crveni Đavoli“, dok je celokupan projekat podržan od Košarkaškog saveza Srbije.

Učešće se plaća 200 dinara na dan održavanja turnira, a pozivaju se i donatori da pomognu da Kragujevac ove godine skupi više sredstava uplatom na žiro račun:
Primalac: Humanitarna organizacija Srbi za Srbe
Svrha/sa naznakom: Projekat „Trojka iz bloka“ – Kragujevac
Račun: 160-279491-71, Banca Intesa

Više informacija o projektu možete pronaći na vebsajtu www.trojkaizbloka.org, a sve detalje programa i podrške takmičenju u Kragujevcu objavićemo uskoro.

Autor: Đorđe Antonijević

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime