„Trojka iz bloka“ – 100 učesnika, najmlađi dominirali

0
2872

Trojka iz bloka 2014. pobedniciHumanitarno takmičenje u šutiranju trojki „Trojka iz bloka“ održano je u hali „Gordana Goca Bogojević“ (Park), umesto na košarkaškom terenu u Velikom Parku, zbog kiše, koja je možda omela još neke takmičare da dođu. Međutim, i pored kiše učestvovalo je skoro 100 takmičara i prisustvovao veliki broj gledalaca. Takmičenje su otvorili Aleksandar Ristić –Alf, legenda kluba američkog fudbala „Divlji Veprovi“ i kapiten OK „Radnički“ Milan Ilić. Himnu Srbije „Bože pravde“ izvela je Danica Krstić, dok je za muzičku podršku bio zadužen Igor Jevtić – Muki.

Najmlađi su se na kraju najbolje pokazali, pa je tako prvo mesto osvojio Luka Milenković sa 15 pogodaka, drugo Aleksa Šuković sa 11 , a treći je bio Nikola Stanković sa 9.

Prikupljeno je 22630 dinara, koji su namenjeni za mesta nastradala u poplavama. Zahvaljujemo se firmi „Magneti Mareli“ i kafeu „Karpe Diem“ na podršci.

Pokret Čista Srbija zahvaljuje se koorganizatorima Udruženju studenata prava i Jedinstvenom đačkom parlamentu srednjih škola Kragujevca, kao i Sportskom centru „Park“ na ustupljenoj hali za takmičenje, i ostalim prijateljima turnira.

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ nastavlja sa takmičenjima širom Srbije, i sada slede Borča (21.jun), Guča (9.avgust, „Sabor trubača“) i tereni KK Partizan na Kalemegdanu.

Donatori koji žele da pomognu projekat mogu to učiniti uplatom na dinarski račun:
Primalac: Humanitarna organizacija Srbi za Srbe
Svrha uplate: Projekat „Trojka iz bloka“
Račun: 160-279491-71, Banka Intesa

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime