Trojica muškaraca naoružana bombama upala u zgradu, pregovori u toku

2
1908

Trojica muškaraca naoružana ručnim bombama ušla su u jednu stambenu zgradu u ulici Svetozara Markovića, pored varoškog groblja.

Policija je na licu mesta od jutros u 9 sati, kasnije je stigla i Žandarmerija, a prvi sprat zgrade je evakuisan, dok su ostali stanari u svojim stanovima.

Trojica mladića, od kojih je za jednim raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine, zatvorili su se u podrum, a kod sebe imaju bombe i jednu automatsku pušku, saopštio je MUP.

Tridesetšestogodišnji mladić za kojim je raspisana poternica, ranije danas je obavestio Policijsku upravu u Kragujevcu da želi da se preda. Međutim, nakon toga je odustao i sa jednim osamnaestogodišnjakom i još jednim maloletnikom koji su se, po svemu sudeći, solidarisali sa njim, zatvorio se u podrumu zgrade i ne želi da se preda, kaže se u saopštenju.

Pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu i kraljevačkog odreda Žandarmerije nalaze se na licu mesta i trenutno pregovaraju sa mladićima, kako bi se bezbedno predali, naveo je MUP.

2 KOMENTARI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime