Tri nova filma u Sinepleksu

0
367

Na repertoar Sinepleksa ove bioskopske nedelje stižu tri nova naslova i jedan događaj.

„Tor: Ljubav i grom“ –  Pretpremijerno u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu od srede, 6. jula. Ali Torovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor Bog mesar, koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije, Korga i bivše devojke Džejn Foster, koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje magičnim čekićem Mjolnir, kao Moćni Thor. Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete Boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

„Kuhinjska brigada“ – Nakon finansijskih poteškoća prihvata posao šefa kuhinje u prihvatilištu za migrante. U početku prezire svoj posao, ali tokom vremena njena strast za kuvanjem počinje da menja živote deci.

„Pritisni Play i voli ponovo“ – Laura i Harison su živeli savršenu romansu koja je zasnovana na zajedničkoj ljubavi prema muzici. Njihovu je idilu prekinula tragična nesreća, no Laura će dobiti priliku spasiti ljubav svog života kada otkrije da je moguće vratiti se u prošlost.

Žuti vikend uz film „Malci 2 – Gruov početak“ u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu –  subota, 2. jul i nedelja, 3. jul od 12 do 17 časova

Ne propustite nastavak najzabavnije animirane avanture „Malci 2 – Gruov početak“ na Žutom vikendu u subotu 02.07. i nedelju 03.07. u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu.

U jeku sedamdesetih godina prošlog veka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru (Stiv Karel) odrasta u predgrađu. Veliki fan super-grupe super-zlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vernih podanika, Malaca. Zajedno, Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju veštine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.

U Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu biće organizovane kreativne radionice u subotu i animacije i maskenbal u nedelju. Takođe, u periodu od 12 do 17 h biće organizovana podela postera.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime