Tri nova filma u CINEPLEXX-u

0
646

Na repertoaru Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa se ove nedelje nalaze tri nova naslova, jedan događaj i stand up nastup Neše Bridžisa.

“Večni” – Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7.000 godina, njih okupljaju Božanski da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti. Radnja filma zasniva se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.

Fantastična glumačka ekipa očekuje vas u najnovijem Marvelovom filmu, predvođena Anđelinom Džoli i Salmom Hajek, pored kojih glavne uloge tumače Ričard Maden, Beri Kiohen i drugi.

Šta će se dešavati sa Zemljom nakon Osvetnika i sa početkom ere Večnih, saznajte na “Comic night” događaju uz poklon poster za sve posetioce kao i poklone partnera Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa – “Be Hero” i “Imperija” koji su pripremili iznenađenja za najsrećnije.

“Moje slatko čudovište” SINH – Kralj ne može da poveruje u činjenicu da je njegova voljena ćerka, princeza Barbara, već odrasla. Dok su svi ometeni pripremom njene rođendanske zabave, presto preuzima podmukli službenik Lasica. Međutim, nezadovoljan što je jedini vladar Kraljevstva, planira i da se oženi Barbarom. Princeza Barbara beži iz palate duboko u šumu. Tu pronalazi Bugija odmetnika i njegovog prijatelja Zlog zeca. Barbarino prisustvo remeti običan momački život dvojice prijatelja. Barbara se meša u sve, nameće sopstvena pravila i ide im na živce svojim maštanjima o princu Edvardu. Zamišlja kako princ Edvard pobeđuje varalicu, vraća kralja i prosi Barbaru. Da bi se oslobodio Barbare, Bugi odlučuje otići toliko daleko da traži princa Edvarda, zaustavi Lasicu i uspostavi red u kraljevstvu.

“Fabrika snova” SINH – Minin se život preokrenuo naglavačke kada su se u njen dom doselile tatina verenica Helena i njena ćerka Dženi. Njena nova polusestra je nepodnošljiva i Mina je zbog toga jako nezadovoljna. Želi da je nema! Jedne noći, ona otkriva svet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i otkriva kako njima da upravlja. Ali mešanje u snove ljudi ima strašne posledice i kad Mina jedne noći ode predaleko, Dženi više ne može da se probudi. Mina mora poslednji put da uđe u svet snova kako bi se suočila s onima koje je sama stvorila i kako bi spasila Dženi i svoju novu porodicu.

STAND UP NASTUP NEŠE BRIDŽISA, SREDA 17. NOVEMBAR OD 20 ČASOVA

Publika u Kragujevcu bila je oduševljena nastupom našeg najpoznatijeg stand up komičara Nenada Danilovića, poznatijeg kao Neša Bridžis. Karte su rasprodate u rekordnom roku, a zbog velikog interesovanja, Cineplexx BIG Kragujevac ugostiće ponovo ovog sjajnog komičara u sredu 17. novembra od 20 časova. Ulaznice po ceni od 800 dinara, uveliko su u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Strah, prastari neprijatelj čoveka, koliko nas gura napred i ukazuje na potencijalnu opasnost za koju moramo biti spremni, tako nas i blokira i parališe ako se predugo zadrži u nama. Neša nam kroz ovu predstavu ukazuje na razliku izmedju realnog i nerealnog straha kroz lična iskustva, satirično iz prve ruke objašnjava prevazilaženje raznoraznih životnih situacija u kojima se i sam našao. Predstava ,,F40.01″ je zapravo Nešina dijagnoza,a koja je vaša dijagnoza saznajte dolaskom na predstavu , gde će upravo Neša pokušati da vam razbije strahove i učiniti da na njih gledate iz jednog potpuno novog ugla i da sa predstave odete sa totalno drugačijim pogledom na strah.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime