Tri nova filma i Noć veštica u Sinepleksu

0
272

Ove nedelje se na repertaoru bioskopa Sinepleks nalaze tri nova naslova i jedan događaj:

„Stan 32″ – Noću se nevolje prikradaju gradom, ali šta ako se ona najjezivija krije u vašem domu? Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote… U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.

„Čistilište” – Program terapije, nazvan C.L.E.A.N. deluje direktno na mozak pacijenata. Dr Molenar i njegova koleginica Emili Kolman garantuju emocionalno i psihološko olakšanje, iako svako od njih ima različito tumačenje terapijskih metoda – Kolman ima klinički, dok se Molenar se više oslanja na upotrebu okultnog. Kriminalistički psiholog Noa Bišop prati troje svojih pacijenata sa odeljenja za kriminal u sanatorijum, verujući da program može nanovo poboljšati život ovih mladih zatvorenika. Molenarov zlokobni plan je otvoreni „obrnuti egzorcizam”: pacijente želi da iskoristi kao razmenu za demonska stvorenja, koja čekaju duboko na imanju na kojem je sanatorijum izgrađen. Iako mnogi pacijenti misle da bi sve mogla biti halucinacija, Noa, uz pomoć Emili – njegove bivše učenice – mora da ostane pri zdravoj pameti i spreči Molenarov brutalni tim upravnika da pripremi dolazak „zveri”.

„Vikend sa ćaletom” – Od tvorca filmova „Kad porastem biću Kengur”, „Sedam i po”, „Čekaj me ja sigurno neću doći”, „Smrt čoveka na Balkanu”, „Smrdljiva bajka”, Miroslava Momčilovića stiže najnovija tužna komedija o odnosu oca i sina. Kašika (Nenad Jezdić), sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ‘malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće – da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao ‘pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest…

Cineplexx Noć veštica – Najveći strahovi se obistinjuju na velikom platnu Cineplexx bioskopa uz odabrane horore! Od 29. oktobra do 1. novembra u Cineplexx bioskopima testiraćemo granice hrabrosti najstrašnijim hororima koji lede krv u žilama. Za Noć veštica, 31. oktobra, možda se učini da se u bioskopu oseća još nečije prisustvo i da će taj izlazak prerasti u nešto mnogo strašnije.

Na repertoaru će se naći „Noć veštica”, „Mi”, „Groblje kućnih ljubimaca”, „Ukleto” i „Srećan Dan smrti 2″ po promotivnoj ceni od 200 dinara kao i potpuno novi španski horor „Stan 32″ po redovnoj ceni ulaznica.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime