Tri nova filma i dva događaja u CINEPLEXX-u

0
247

Na repertoaru bioskopa Cineplexx BIG Kragujevac ove nedelje se nalaze tri nova naslova i dva događaja.

„Baš super“ – Jedanaestogodišnja devojčica Hedviga, zaljubljenik u igrice, otkriva da joj se život okreće naglavačke kada je primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala.

Izazovi pred kojima se našla mnogo su veći nego što je mogla i da pretpostavi, a usled nespretnih poteza otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja. Hedviga mora brzo da reaguje!

„Krid III“ – Kada je prijatelj iz detinjstva i bivše boksersko čudo, Damian (Jonathan Majors),ponovo u javnosti nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, on je nestrpljiv da dokaže da zaslužuje svoj udarac u ringu.

Sukob bivših prijatelja je više od tuče. Da poravna račun, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv Damijana — borca koji nema šta da izgubi.

 „Ne daj Bože brak“

Odlučuju da pozovu svoje roditelje da se konačno sretnu kako bi se upoznali pre braka. Ispostavilo se da se roditelji već dobro poznaju, što dovodi do različitih mišljenja o braku.

Dan žena uz film “Ne daj Bože brak” u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – 8. mart od 20 časova

Obeležite Dan žena u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu uz ljubavni film koji će vas nasmejati od srca. Pored sjajnog naslova, svi posetioci će moći da se osveže uz Pepsi, da uživaju u najnovijim Lepota i Zdravlje magazinima, dok one najsrećnije očekuju i vaučeri brenda Extreme Intimo.

Na velikom platnu će se u glavnim ulogama ovog puta naći Ričard Gir, Ema Roberts, Dajana Kiton i Suzan Sarandon. Sjajna glumačka postava, kao i pokloni će učiniti ovaj Dan žena posebnim za sve posetioce Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Porodični vikend uz film “Baš super” u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – subota i nedelja, 4. i 5. mart

U subotu i nedelju, 4. i 5. marta, u svim Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu biće održan Porodični vikend uz naslov “Baš super”.

Za sve mališane pripremljen je originalni poster iz filma kao i Stobi Flips grickalice. Takođe, očekuju vas kreativne radionice inspirisane ovim ostvarenjem.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime