Tri nova filma, dva događaja i jedan koncertni film ove nedelje u CINEPLEXX-u

0
134

Na repertoaru bioskopa Cineplexx BIG Kragujevac ove nedelje se nalazi tri nova naslova, jedan koncertni film i dva događaja.

 „Asteriks i Obeliks – Srednje kraljevstvo” –  Uz pomoć Finaltesisa, feničanskog trgovca i njenog vernog telohranitelja Mai Vei, jedina ćerka carice, princeza Sas-Ji beži u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika Asteriksa i Obeliksa, koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom magičnom napitku.

Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvataju da pomognu princezi da spase svoju majku i oslobodi svoju zemlju. I tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, takođe idu ka Srednjem kraljevstvu…

 „Čovek po imenu Oto” –  Film Čovek po imenu Oto govori o Otou Andersonu (Tom Henks), mrzovoljnom udovcu kome radost donosi jedino kritikovanje i osuđivanje svojih ogorčenih komšija. Kada se živahna mlada porodica doseli u komšiluk, upoznaje svog parnjaka u oštroumnoj i veoma trudnoj Marisol, što vodi do neočekivanog prijateljstva koje će okrenuti njegov svet naglavačke.

Režiran od strane Marka Forstera (U potrazi za nedođijom), Čovek zvani Oto okuplja dvostrukog oskarovca Toma Henksa (najbolji glumac – Filadelfija, Forest Gamp), Marijanu Trevinjo (Klub vrana), Rejčel Keler (Fargo) i Manuela Garsiju Rulfo (Sedmorica veličanstvenih). Scenario je napisao Dejvid Mekgi (nominovan za nagradu Oskar za Najbolju adaptaciju scenarija za film Pijev život) prema romanu ,,Čovek po imenu Uve” Fredrika Bakmana. Film su producirali Rita Vilson, Tom Henks, Geri Gutcman i Fridrik Vikstru, Nikastro, a izvršni producenti su Mark Forster, Rene Vulf i Dejvid Mekgi.

 „Kit” – Dok pravi poslednji, hrabar pokušaj da se pomiri sa svojom razorenom porodicom, Čarli mora da se suoči, punim srcem i žestokom duhovitošc´u, sa davno zakopanim traumama neizrečene ljubavi koja ga proganja decenijama.

BTS: Yet to Come in Cinemas – koncertni film u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu, 3. februara u 18:00 časova i 4. februara u 16:00 časova

Pogledajte nove uglove iz blizine i potpuno novi pregled na ceo koncert, BTS “Najbolje tek dolazi” u Busanu.

Sadrži hitove iz cele karijere grupe, uključujući „Dinamit”, „Puter” i „IDOL”, plus prvo koncertno izvođenje „Run BTS” sa poslednjeg albuma Dokaz.

Vidimo se u bioskopima širom sveta u ovom slavljeničkom trenutku. Hajde da se zabavimo!

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Specijalni događaj povodom filma „Asteriks i Obeliks – Srednje kraljevstvo” u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – četvrtak, 2. februar u 19:00 časova

U četvrtak, 2. februara u 19:00 časova u Cineplexx BIG Kragujevac biskopu biće održana projekcija novog naslova „Asteriks i Obeliks – Srednje kraljevstvo”. Posetioce projekcije očekuju različite aktivacije već od 18:00 časova. Za sve posetioce pripremili smo poklon sličice sa likovima junaka Asteriksa, Obeliksa i Antivirusa koga u filmu glumi poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović! Očekuju vas i ,,čarobni” napici za dobru energiju pred film. Čarobna knjiga obezbedila slikovnice Asteriks I Obeliks. U Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu Kampster poklanja po jedan vaučer za online kurs francuskog jezika.  

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ladies night uz film „Čarobni Majk – Poslednji ples” u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – sreda, 8. februar od 20:00 časova

Ladies night događaj koji će vas ostaviti bez daha, zakazan je za sredu, 8. februar za 20:00 časova u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu.

Treći nastavak franšize blockbastera ,,Čarobni Majk” radio je renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma vraća se kako bi reinkarnirali čaroliju!

Čeninga Tejtuma ponovo gledamo kao Majka Lejna, Salmi Hajek pripala je uloga bogatašice a režiju potpisuje Stiven Sodenberg.

Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radio kao barmen na Floridi. Nadajući se poslednjem dobrom provodu, Majk beži u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije…uz pokoju skrivenu nameru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?

Ladies night događaj u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa upotpuniće i pokloni našeg partnera ,,Viva By Ela”, koji je obezbedio po tri poklona za najsrećnije dame u svim bioskopima.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime