“Tom i Džeri” uz porodični dan u CINEPLEXX-u

0
349

Na repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza, od 18. do 24. februara, stižu jedan novi naslov i jedan događaj.

“Tom i Džeri” – Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči “venčanja veka”, prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere. Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodavaca u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.

Porodični dan uz film “Tom i Džeri” – Porodični dan u uz animiranu avanturu “Tom i Džeri” zakazan je za nedelju, 21. februar od 12 do 17 časova uz poklone za najmlađe posetioce i mnogo zabave uz avanture omiljenih crtanih junaka.

Sjajni pokloni očekuju najmlađe posetioce, pa će tako svi mališani uz kupljenu ulaznicu dobiti masku za lice sa likom Toma ili Džerija, kao i NIVEA kremicu za mnogo zabave i negovane ručice. Dvoje najsrećnijih CINEPLEXX će obradovati knjigom koju poklanja “Evrobook”, iz edicije “Tom i Džeri”. To nije sve, jer vas očekuju i časopisi “Zeka” ili “Bubamara”.

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime