Tijana Turanjanin – talentovana modna dizajnerka želi da izgradi prepoznatljiv stil

0
3773

Drage dame, ukoliko želite da izgledate zanosno, zavodljivo, modni studio TT Mode je pravo mesto za vas. Ako volite novitete, želite da se osećate lagodno, ležerno, ali ipak neodoljivo, onda su kreacije Tijane Turanjanin ono što ste oduvek želeli. Talentovana modna dizajnerka, u svom studiju pokrenula je potpuno nov koncept u kreiranju ženskih haljina koje ni jednu ženu neće ostaviti ravnodušnom, a u razgovoru za naš portal otkriva kako je počela da se bavi modnim dizajnom, gde pronalazi inspiraciju za svoje radove i kakvi su planovi TT Mode za budućnost.

Šta te je inspirisalo da počneš da se baviš modnim dizajnom?

– Oduvek me je zanimala moda. Kao mala sam volela da crtam, naročito sam uživala u crtanju modela haljina i maštala sam da jednog dana postanem dizajner. Pritom, od svoje trinaeste godine sam se bavila modelingom i manekenstvom. Kao model radila sam za brojne renomirane modne agencije poput Elite Model Look-a. Kada sam napustila posao modela, želela sam ipak da ostanem u svetu mode, zato sam se odlučila za kreiranje.

Koliko dugo se baviš ovim poslom?

– Kreiranje ženskih haljina nije jednostavan posao. Više od godinu dana sam spremala svoju prvu kolekciju koja je na tržište izašla pre dva meseca.

Koji je tvoj osnovni cilj da se baviš ovim poslom?

– Želim da svoju inspiraciju pretvorim u kreacije u kojima će se svaka žena osećati kao istinska dama. Jer dama znači ženstvena, jedinstvena onim što nosi na sebi i u sebi.

Da li imaš uzora u svetu mode?

­-  Naravno. Moj uzor u svetu mode je jednistvena, neponovljiva Koko Šanel, koja svuda u svetu predstavlja sinonim za modu. Koko je govorila da ako želi da bude nezamenjiva, žena uvek mora biti malo drugačija. U ovoj njenoj misli pronalazim inspiraciju, a mislim da to i jeste suština ovog posla.

Postoji li određeni stil u koji bi svrstala svoje haljine?

– Ne kreiram haljine u nekom prepoznatljivom stilu. Mislim da je to uniformisanje, a nijedna žena ne voli takve kreacije. Cilj mi je da izgradim sopstveni prepoznatljiv stil. Ne želim da se fokusiram samo na devojke koje su odgovarajuće građe, već i na devojke koje misle da imaju određene nedostatke i žele da ih sakriju, a da pritom izgledaju zavodljivo i zanosno.

Kakvi su planovi TT Mode za budućnost?

– Krajem godine planiramo da napravimo modnu reviju, o čemu će vaši čitaoci biti blagovremeno obavešteni. Pored toga, u planu je i proboj na inostrano tržište, kao i izrada kolekcije za mališane, tačnije za devojčice, koje žele da izgledaju kao princeze.

Ritam grada nastaviće da prati Tijanin rad, a modele haljina možete pogledati na Facebook stranici (www.facebook.com/TTModeKG). Takođe, Tijanu možete konktaktirati putem telefona 063/45-35-38.

 

Tijana Turanjanin 03

Tijana Turanjanin 01
Tijana Turanjanin 02

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime