Tijana Cogoljević o Prvom glasu Srbije

1
2314

Nakon plasiranja među 36 najboljih takmičara druge sezone Prvog glasa Srbije, mlada Kragujevčanka, Tijana Cogoljević (17) izborila se i za mesto jedne od 27 najboljih i pred samo polufinale završila je takmičenje.

O utiscima sa popularnog muzičkog takmičenja za portal Ritam grada kaže: „Ovo je novo iskustvo za mene koje mi je donelo dobre prijatelje i naravno da sam ponosna na svoj plasman. Ušla sam u top 27 i ispala pred samo polufinale. Bilo je naporno i nije to toliko slatko i jednostavno, kao što deluje ljudima kada nas gledaju preko malog ekrana.“

Tijana veruje da je zaslužila i mesto u polufinalnom delu takmičenja, ali „nijanse“ nisu odigrale u njenu korist.

„Smatram da sam sigurno mogla da prođem u polufinale jer znam da je bilo slabijih takmičara od mene. Mada, kako Aleksandra kaže „nijanse su u pitanju“. S obzirom na moje tadašnje zdravstveno stanje prezadovoljna sam interpretacijom. Aleksandra je rekla da me očekuje i sledeće godine na takmičenju.“

Sa velikom pevačkom ambicijom i željom za daljim napredovanjem, mlada Kragujevčanka spremno je prihvatila poraz u Prvom glasu Srbije, nadajući se da će joj on pomoći da izraste u zreliju i sigurniju prevačku nadu.

„Prvi glas Srbije je dobra reklama za moju karijeru. Na neprolazak u polufinale ne gledam kao na nešto loše, možda je i bolje što sam ispala pred sam kraj jer sam još uvek mlada i neiskusna. Sada sam stekla nova znanja koja ću iskoristiti ako se ponovo prijavim za ovo, ili slična takmičenja. Naravno, nastaviću da radim na sebi i napredovaću… ne sumnjam da će mi se sreća osmehnuti“.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime