The Kills prvi put u Srbiji na Arsenal festu

0
1917

Britansko-američki indi-rok bend The Kills sviraće prvi put u Srbiji 21. juna na Main Stage-u Arsenal festa 08 u Kragujevcu!

Prve večeri Arsenala na Mejnu će se ranije najavljenim bendovima Editors i Dub Inc, pridružiti harizmatična američka pevačica Alison Mosshart i britanski gitarista Jamie Hince, koji su pod imenom The Kills objavili pet albuma, zaključno sa sjajnim “Ash & Ice” (2016), i pročuli se hitovima “Doing It To Death”, “Tape Song”, “URA Fever”, “Cheap And Cheerfull”…

– Želim da sviramo svugde gde nismo do sada… Turneje me zbližavaju s ljudima i zbog toga imam prijatelje širom sveta. Osećam se kao beskućnik, ali to nije loša stvar. Moj dom je svuda gde se smestim – kaže Alison.

The Kills su se upravo oglasili novom pesmom “List of Demands”, čiji je autor američki reper Saul Williams, naglasivši da su obrade “ključni kompliment, dokaz beskrajne ljubavi i poštovanja prema delu drugog umetnika”.

Komplet ulaznica za tri večeri Arsenal Festa 08 koštaju samo 2.000 dinara još samo danas! Od 15. marta komplet je 2.500 dinara, a biće puštene i pojedinačne ulaznice koje će za svako veče posebno koštati 1.500 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim, u Domu omladine Kragujevca i na blagajni Pozorišta za decu u Kragujevcu.

Za sada je poznato i da prve večeri, 21. juna, na Garden Stage-u sviraju provokativni riječki Let 3 i nekadašnji bubnjar legendarnih Ramones-a Marky Ramone, kao i sarajevske Letu štuke 23. juna, dok su za Main 22. juna predviđeni škotski hitmejkeri Texas i Balkan džipsi pank metal Kultur Shock.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime