„Teens Night“ uz film “Svet iz doba jure: Nadmoć”

0
125

U četvrtak, od 20 časova u bioskopu Cineplexx BIG Kragujevac, održaće se Teens night događaj uz film „Svet iz doba jure: Nadmoć“. Pogledajte finalni deo poznate trilogije i otkrijte da li će mir između dinosaurusa i ljudi potrajati.

U saradnji sa Vulkančićem su pripremljene enciklopedije o dinosaurusima za najsrećnije gledaoce. Takođe, svakog posetioca očekuje originalni poster filma.

Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smeloj, novoj avanturi koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime