SZK: Aerodromci ne odustaju od borbe za parking mesta

1
3760

Pokret “Složno za Kragujevac”, kako je saopšteno, podržava protest građana Aerodroma u nastojanju da privole mesnu zajednicu i lokalnu gradsku vlast da odustanu od naplate parkiranja u tom naselju.

“Novi protest građana održan je večeras ispred TC “Sava”, a odgovornima je poručeno da se neće odustati od zahteva da se poništi odluka o naplati parkiranja na Aerodromu.

Nije urodio plodom ni kratak sastanak sa predstavnicima Saveta mesne zajednice, gde je građanima poručeno da se radio o odluci Skupštine grada na koju Savet nije mogao da utiče”, navode u SZK.

“Ukoliko se problem ne reši u kratkom roku, organizovaćemo nove proteste”, kazala je predstavnica građana dr Jelena Džarić, prenosi “Složno za Kragujevac”.

Iz tog pokreta podsećaju da su i pre 1. decembra, datuma od kada se parking naplaćuje, upozoravali nadležne da je odluka o naplati parkiranja, “posebno zoniranje kao da se radi o centru grada, prst u oko građanima i da neće rešiti problem stacionarnog saobraćaja na Aerodromu”.

1 KOMENTAR

  1. Ma ovo je sramota cirkus, ovi ne znaju šta rade. Bruka bre ti ces u naselju da donos odluku kao u centru grada. Bezobrazno onih koji sede u gradskoj skupštini koji primaju platu nizašta. Tako su doneli i sv.markovica mi.gusica j veselinovica u 0 zonu debili debitant. Jedva čekam ove dobile da se skinu više sa grane građana majmuncine.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime