Švedski film „Nesvestica“ u SKC-u

0
163

Sutra od 19 časova, u Kontakt galeriji SKC-a, održaće se projekcija švedskog filma „Nesvestica“, u režiji Mansa Marlinda i Bjorna Stajna.

Prepuna fantastičnih elemenata, jake muzike, još jačih efekata, romantično snažna ova filmska bajka je bazirana na istoriji Grona Lunda, stvarnog i legendarnog zabavnog parka u Švedskoj. U predratnom vihoru na severu Evrope javlja se ljubav – kakva nego zabranjena između nje, očeve princeze, svesne položaja koji ima i njega dečka iz komšijske siromašnije porodice koja se sasvim slučajno bavi istim poslom. Obe porodice za život zarađuju vodeći svaka svoj zabavni park. U jeku rivalstva, kao što to obično biva zabranjena ljubav je ta koja će pomrsiti konce svima oko njih. Film cvetnih haljina, leptirića u stomaku, rolerkostera u pokušaju koji će njihova osećanja odvesti dalje od svakodnevnice kojoj pripadaju.

Obavezno je pridržavanje svih mera za suzbijanje širenja virusa COVID 19 i nošenje maske. Ulaz je slobodan, a rezervaciju možete izvršiti putem telefona 060/033-50-52

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime