Svečana premijera filma „Montevideo, vidimo se!“ (FOTO)

1
3356

montevideo (2)Juče, oko 19 časova, deo ekipe filma „Montevideo, vidimo se!“ pristigao je u kragujevački bioskop „Cineplexx Kragujevac Plaza“ na oduševljenje mase, koja ih je sa ovacijama dočekala i pozdravila. Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Predrag Vasić, Elena Martinez, Ivan Zekić, Uroš Jovčić i drugi sa osmehom su ispunjavali želje svojih najmlađih obožavaoca, slikajući se sa njima i dajući im autograme.

Viktor Savić i Aleksandar Radojičić podelili su sa medijima svoje utiske o novom filmu.

„Jedno je kada snimaš dve godine i ne znaš šta si uradio, a drugo je kada doživiš ovakvu reakciju publike. Ja sam film pogledao dva puta i mislim da ću to učiniti još jednom, jer mi je, nakon svega, prosto neverovatno da smo mi to uradili! Srbija treba da bude ponosna na ovakav film.”, rekao je Radojičić, na šta je Savić dodao „Ovo je pravi srpski film! Ovo je film od srpskih para, od srpskog talenta, od svega srpskog. Najvažnije nam je da ljudi ovde razumeju poruku – život i da, pored toga, svako pronađe svoju poruku.”

Viktor naglašava da je ovaj film jedan pravi miks različitih emocija, od napetosti prilikom utakmica, do dubokih emotivnih tema, preko besa zbog nepravde, pa do smeha.

U poređenju sa prvim filmom, glumci kažu da im je bilo lakše da snimaju drugi deo „Mnogo je lakše snimati sa pogledom na okean, nego kada si kod kuće, kada pored toga imaš još i nekih svojih poslova”, naglašavaju koliko su se zbližili za protekle četiri godine „Zajedno radimo četiri godine, postali smo kao razred u srednjoj školi. Jako smo se zbližili, imamo puno internih šala, uživamo radeći zajedno.”

Kao najveći izazov, Viktor je izdvojio: “Najveći izazov je obuhvatiti prvi i drugi deo i od toga stvoriti jednu celinu, jer ova dva filma zapravo i jesu celina. Drugi deo nije nastao zbog uspeha prvog dela, nego je od samog početka bilo planirano da se snimi i drugi deo i na taj način zaključi priča o Montevideu.”, Viktor dodaje i “Kada smo snimali mislio sam da će drugi film postići jednak uspeh kao i prvi, jer svako ko je pogledao prvi film, pogledaće i drugi, međutim kada sam odgledao drugi film postao sam siguran da će on postići znatno više uspeha nego prvi!”

Radojičić je podelio sa publikom i anegdotu sa snimanja prvog dela filma „Bjela je u jednom trenutku shvatio da mi nećemo snimati ništa narednih pet sati, dao nam je novac, kao deci, i sa sve kostimima i frizurama nas poslao u šoping centar da igramo igrice. S obzirom na to da je bilo u pitanju snimanje prvog dela, niko nije shvatio o čemu se radi.”

Zbog velikog interesovanja publike, projekcije filma su se juče puštale u čak jedanaest termina, a danas, u utorak i u sredu, film će biti prikazan u terminima od 15.00, 16.00, 17.00, 18.00, 19.00, 20.00, 21.00 i 22.00.

[wzslider autoplay=”true” lightbox=”true”]

1 KOMENTAR

 1. Postovani,

  Od ovog portala sam ocekivala kao I do sada da iznosi istinu a ne da bude deo lazne propagande. Ono sto se juce desilo u CIneplexxu je bruka za organizatore I razocaranje za sve one koji su uredno kupili karte za premijeru medju kojima sam I ja sa svojim detetom. Glumci se nisu poklonili publici filma kako je najavljeno jer je prva projekcija zavrsena u pola osam a druga pocinjala u osam. Ovo sto je naislo 4 glumca u vreme kada im je odgovaralo po povratku iz Nisa I podelilo autograme posetiocima trznog centra da bi se slikalo je uzas I sramota.
  Ostaje velika mucnina nakon ove prevare pre svega dece koja su se danima spremala za ovo a dobila objasnjenje na izlazu posle filma da su glumci bili gladni pa su otisli.
  Budite bar korektni I objavite istinu da oni koji su gledali film u reklamirano vreme za glumce su prevareni I od glumaca nisu videli nikog!!!!!!

  Unapred zahvalna na objavljenom komentaru

  Prevarena

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime